kaizenken.blogg.se

...om att förändra för att återanvända - från design till tillverkning av personliga ting. ...om händelser, tankar, minnen, erfarenheter mm

2:a Advent hos oss

Publicerad 2014-12-07 18:14:47 i Advent- och Juletid

Började med en låååång sovmorgon. Gårdagens kväll blev inte bara till natt utan även tidig morgon innan vi var hemma. Vi var på Julshow i en annan stad. Där bjöds på ett gott Julbord och sedan en fantastisk show till bra musik. Därefter dans och mingel bland trevliga människor.
2:a Advent blir därför en stilla dag hemma hos oss. Med 2 ljus tända blir man dock varse om att Julen är nära nu.Lite att stå i innan dess, men just idag känner vi inte för det.
 
Efter all god mat vi ätit i helgen, kände vi för nåt enkelt - så det blev pannkakor. Plockade fram hallon från frysen och kokade en hallonsylt, som fick sällskap med en klick grädde:) Enkelt och smarrigt på en och samma gång.
 
Ha en fortsatt bra helg Hej på en stund!
 
 

Kommentarer

Postat av: Dessan

Publicerad 2014-12-08 07:50:08

Hej Kerra:-))

Visst är det mysigt med advent:) Vill också kika in idag och gratta dej på din födelsedag. Ha en fin dag:) Kram

Svar: Men Tackaaar! / kram
Ken

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ken

Sånt jag gillar och helst ägnar mig åt: Design / Inredning wabi sabi-tänk / Målningsarbete / Att skriva och författa / Matlagning / Bakning / Ordning & reda / Hårt fysiskt arbete / Människor

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela